Mødelokale / showroom åbent hus 11 marts 2016

Nyt kontor – mødelokale – udstilling.

Kontoret er nu åbent hver fredag 14-18 eller efter aftale, beliggende på Østergade 5 Rødding 7860 Spøttrup (lige overfor kroen).

Det vil give mere plads til at kunne holde møder, samt vise forskellige ting frem, samt flere ny skabelser indenfor “optimering af huse som er til salg”.

Som noget nyt kan man vælge også at have sit hus/sommerhus hængende her i kontoret / vinduet (gælder dog kun dem som vi har ydet rådgivning til) og det koster ikke noget.
Det er tit en fordel eftersom mange af de lokale tit går forbi vinduet eller kigger ind.

Arbejder også på at de huse/sommerhuse vi har ydet rådgivning på kan blive lagt op på vores hjemmeside, såfremt det ønskes.

billeder 18-02-2016 002

Fredag d. 11 marts 2016 holdes der en reception for alle dem som har lyst til at kigge forbi og det er i tidsrummet 14-18.

I forbindelse med åbent hus arrangement vil der samtidig være åbent hus på Frilandsvej 15 Rødding 7860 Spøttrup (15-17) så kig endelig forbi og se resultatet….

Vi vil også den dag have besøg af Morsø køl/frys og energi som opstiller deres demonstrationsvogn ude foran og står klar til at fortælle om deres produkter.

SÅ KIG ENDELIG IND OG HILS PÅ OS…….