Boligsalg….succes eller fiasko

Foredrag om salgsoptimering af boliger, skal i have sådan et foredrag.

Skottenborg er nu klar til at tage fat på efteråret´s / vinter´s foredragsrække indenfor salgsoptimering af boliger.

Foredraget omhandler hvad man kan gøre for bedre at få solgt sin bolig og især dem som har været til salg igennem en længere periode (flere år). Selve

foredraget indbyder publikum til at deltage aktivt, da der vil blive stille mange spørgsmål om hvad de ville gøre og det foregår ved at jeg tilfældig peger publikum ud til at svare, på den måde får de mere ud af foredraget og vil føle de får langt mere ud af det, i stedet for det bare er envejs kommunikation.

Jeg har arbejdet indenfor dette felt I rigtig mange år, både når det gælder om selv at lave tingene og så sandelig også indenfor rådgivningen. I dag arbejder jeg næsten kun med rådgivning hvor jeg går ind og tænker anderledes både med selve boligen og salgsmulighederne, som jeg mener er meget nødvendig hvis man vil sørge for at man har de bedste salgs muligheder.

Bliver tit mødt bagefter foredraget, hvor publikum kommer forbi og takker for et godt og indbringende foredrag som de har fået meget ud af.

Så skal I have et arrangement, hvor i gerne vil trække en del publikum til, så prøv at ringe og hør nærmere og ja kører i hele landet. Der skal være mulighed for at tilslutte computer til en projector som kan vise billedet på et lærred og ved større arrangementer skal der også være mikrofon med højtalere til, for at jeg kan nå ud til alle.

 

 

.